Le ta pranojmë, të lash rrobat nuk është edhe një punë aq e këndëshme. Gjithmonë mbeten njolla, erë e ke qe dhe disa rroba humbin ngjyrën e tyre. Ajo hodhi pak uthull ne lavatrice, kur mbaroi larja nuk mund ti be sonte syve.

Por nëse doni të kurseni kohë, para dhe energji, shikoni këtë truk të thjeshtë dhe natyral që do t’i bëjë rrobat tuaja të freskëta dhe rrezatuese me bardhësi. Njollat ​​që nuk ikin, aromat e këqija dhe ndryshimi i ngjyrave që u ngrenë nervat nuk do të ndodhin më nëse përdorni këtë truk.

Ju duhet thjesht të hidhni pak uthull të bardhë në lavatriçen tuaj dhe mrekullia do të ndodh. Uthulla e mollës heq njollat që nuk i largon detergjenti, por edhe aromat e këq ija. Uthulla e bardhë duhet hedhur në vendin ku hidhni edhe zbutësin e rrobave.

Ajo do të heq edhe njolla e djersës, njollat e verdha dhe madje edhe njollat që lë deodoratin në rrobat tuaja. Uthulla e bardhë është gjithashtu e mirë në heqjen e qimeve të kafshëve nga pëlhura të caktuara.