Sot në “Përputhen” Tea dhe Andi i janë përgjigjur disa pyetjeve nga publiku. Sa i përket pyetjes se sa përqind besojnë në marrëdhënien e tyre, të dy janë përgjigjur që besojnë, ku Andi ishte më i bindur duke thënë 100%.

Andi dhe Tea kanë treguar se nuk janë z ënë ndonjëherë.

“Nuk jemi zë në ndonjëherë. Mund të jetë qenë tek pjesa që unë vonohem shumë ndodnjëherë dhe ai që thotë hajde, ose unë kur i them mos pi shumë për shembull”, ka thënë Tea mes të qeshurash.

Në lidhje me pyetjen se sa të sinqertë janë Tea dhe Andi u shprehën se janë shumë, duke hedhur poshtë shumë komente të ndjekësve që ata shtiren në emision.

Të dy zbuluan edhe bisedën e fundit mes tyre ditën e sotme.

Biseda mes Andit dhe Teas:

Andi: Mgjesi nuse.

Tea: Mgjesi zog.

Andi: Si fjete?

Tea: S’kam fjet gjithë natën.

Andi: Mos më thuaj që po mendoje për emrin e çunit.

Tea: Po bëhem gati shpejt.