Lediana pësoi një refuzim nga Atdheu mbrëmjen e sotme në Për’Puthen. Djali nuk pranoi që të dilte në një takim me të pas përzgjedhjes.

Arsyeja sipas Atdheut ishte për shkak të videos me Mevlanin. Kurse Lediana iu përgjigj që ai të jepte një argument më të besueshëm e të sinqertë se cila ishte arsyeja.

“Nuk mund të dal, s’ mund të më detyroni tani, për momentin nuk e ndjej më pas edhe mund të dal. pas asaj videoje s‘mundem, nuk e ndjej, unë nuk do të dal për shoqëri tani”, tha Atdheu.

Një ndërhyrje mes të dyve bëri edhe Mevlani duke i thënë se ai e Lediana nuk ishin një çift dhe se nuk mund të ndihej i detyruar dhe se videoja nuk kishte të bënte me të. Lediana në fund u detyrua që të zgjidhte një djalë tjetër e pas debatit ajo zgjodhi Arbrin.

Kujtojmë se në daljen e saj të parë në emision, Lediana shfaqi pëlqim për dy djem në Për’Puthen, Mevlanin dhe Atdheun.