Nora Istrefi në përgjithësi njihet për stilin e veçantë, përfshirë edhe jetën luksoze që bën.

Ajo është mjaft aktive në rrjete sociale, duke shpërndarë imazhe nga jeta personale dhe karriera profesionale.

Në një postim të fundit, Nora ka bërë të ditur se është duke shijuar pushimet në vend malor, së bashku me familjarët e saj.

Por ajo çka mori më shumë vëmendje është veshja e saj, me të cilën shkëlqeu në pozat e marra.

Shqip.Closet në një postim në rrjetin social Instagram ka grumbulluar shumën që ajo ka shpenzuar, duke u bërë kështu 2.300 euro.

Çmimin më të lartë e bartë xhaketa e saj, kurse atë më të ulët është aksesori që ajo vendosi në kokë.