Elvisi është një ndër konk urrentët më të komentuar në “Përputhen”, i cili fillimisht u pa në takim me Tean. Pasi Tea vendosi për Andin, ai doli në takim me Melisën.

Së fundmi, në rrjet kanë qar kulluar lajme se Elvisi është larguar nga “Përputhen”. Ai ka munguar në punt atat e fundit dhe nuk dihet nëse do të rikthehet. Mungesa e tij nuk është komentuar në studio, prandaj nuk mund ta themi me si guri se çfarë po ndodh.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur