Ditën e djeshme pati hyrje të reja në emisionin “PërPuthen”. Por njëri prej tyre ra më tepër në sy për shk ak të debat eve dhe deklar atave që bëri.

Bëhet fjalë për Andi Artanin, i cili është 24 vjeç dhe është shqiptar i Kosovës por që ka lindur në Brooklyn, ndërsa jeton në New York. Sapo hyri Andi deklaroi se kishte një pëlqim ndaj Teas e cila tanimë është shprehur se do vazhdojê njohjen me Andin e parë, por kjo nuk ka shumë rë ndësi për djalin që vjen nga Amerika pasi është në gje ndje t’i fitojë zemrën asaj me çdo kusht.

Ndërkohë kujtojmë se prej disa ditësh Andi 1 mungon në emision dhe ende nuk ka pranuar t’i bashkohet pjesës tjetër të konkur rentëve.

Por duket se dekl aratat e djalit të ri e kanë ‘vënë në lëvizje’ Andin i cili shprehet se do i rregu llojë vetë këto muhabete. Gjatë një video live në Instgram, Andi tha se çdo gjë kontrollohet kollaj.

Pjesë nga live:

Çdo gjë konto rllohet fort kollaj. Hahahah sa do vin e do ikin ashtu. Grupi pa m erak se i zgjidh lali kto muhabete mos u shqetëso ni ju.