Në fillim të muajit dhjetor, aktorja Eliona Pitarja konfirmoi shtatzëninë. Së shpejti, ajo do të bëhet nënë për herë të parë.

Ditën e sotme Eliona ka treguar se është në pritje të një vajze. Aktorja e ka zbuluar gjininë e foshnjës me videon më të veçantë.

Ajo shfaqet krah dy balerinëve Ensa Llaci dhe Eni Balla në një sallë kërcimi, duke kërcyer me këngën “Baby Shark”. Në fund, ato zbulojnë se aktorja po pret një vajzë.