Pak ditë më parë në “Përputhen Prime”, Fationi ngriti akuza të rënda ndaj Melisës. Ai tha se Melisa ka kryer marrëdhënie se ksuale me një konkurrent tjetër, deklaratë e cila u mohua.

Ditën e sotme, Melisa e ka përmendur sërish, teksa ka treguar se për këtë arsye nuk do të dalë kurrë më me Fationin. Ajo tha se e ëma e ka përjetuar shumë k eq dhe u përlot në studio.

“Mua nuk më plas fare se çfarë mund të shpikësh ti në backstage me këtë, me atë apo me gjithë të tjerët që janë këtu. Në rregull? Në momentin që ti të kesh këtë Melisën këtu në krevat me një tjetër me foto, ndjehu sa më i lirshëm ta sjellësh sepse me atë “respektin” që tregove ti për familjen time, e hodhe në tokë. Mua më ka ardhur një super roman, ku ishte një mbështetëse e jona e cila më bëri të ndihem shumë në faj dhe e rimenduar “Shiko a thua të dal, ta pyes dhe një herë?”. Por kam thënë jo për një arsye. Momentin që mua më merr mami im me dyshime për b*thën tënde, turp të kesh dhe nuk dua të zgjas më me këtë temë”, tha Melisa.

“Nuk janë dyshime, është e vërtetë çdo gjë”, iu përgjigj Fationi.