Në edicionin e “Përputhen” iu shtua edhe një protagoniste e re. Ledjana Prenga ishte një vajzë nga Tirana e cila u bë pjesë e programit.

Menjëherë pas hyrjes së saj në “Përputhen”, përveçse iu shtua numri i ndjekësve në Instagram ajo me disa postime zbuloi se i ka ndodhur ajo që aspak nuk e ka pritur.

Ledjanës i janë hapur llogari të shumta në rrjete sociale me emrin dhe mbiemrin e saj.

Të gjitha ato i ka postuar në story të saj po ashtu konkurrentja tha se dikush ka hapur edhe llogari në emër të saj të cilën tregoj se nuk është llogaria personale.