Ditën e sotme është ndarë nga jetë si pasojë e Covid 19 stomatologu i mirënjohur vlonjat Ilia Vishi.

Djali i aktorit të madh Gaq Vishi, prej pesëmbëdhjetë ditësh ishte i shtruar në spital, por nuk mundi të fitojë betejën me Covid.

Ilia Vishi do të mbahet mend për qytetarinë e madhe që përcolli përgjatë gjithë jetës së tij shoqërore dhe profesionale.