Pas transmetimit të takimit të Teas me Elvisin, Andi deklaron se që sot është në emision vetëm për Tean.

“ Jam këtu për ty, më thuaj nëse nuk je për mua, unë iki që tani nga studio”.

Andi thotë se i ka ardhur në majë të hundës nga komentet për të dhe tani është i vendosur. “Kam shumë ditë që e mendoj këtë deklaratë. S’më intereson asgjë tjetër këtu brenda”- i drejtohet ai Teas.