Majlinda Zeka në shumë aspekte kalon në lajm duke tërhequr vëmendje me stilin unik që ka, ajo me pozat e shumta që ndan gjithmonë është aktive me lajme rozë, duke u komentuar ne media.

Majlinda Zeka dhe Majk janë prindër të një djali. Roan jeton me Majlinden por që shpesh shihet edhe me Majkun pasi këta të dy kanë ndarë rrugët.

Majinda Zeka pozon në të shumtën e kohës me veshje provokuese. Ajo me aktivitetin që ka, në çdo kohë merr vëmendje me imazhet e shumta, duke shkëlqyer gjithmonë.

Në një fotografi të fundit, me një veshje të thjeshtë ajo duket tejet provokuese, duke ekspozuar gjoksin. Si gjithmonë, grimi perfekt nuk i mungon. Se sa bukur duket, binduni./kosovarja

Shiko foton: