Sarah Berisha e cila bëri emër në shtëpinë e famshme të “Big Brother VIP”, vazhdon të marrë vëmendje në rrjetet sociale.

Duke punuar si një blogere, Berisha është mjaft e suksesshme në këtë arritje derisa po e provon veten edhe si moderatore në “Kosherja show”.

Së fundi, ajo duket se është duke i kaluar pushimet pranë bregdetit, por, ajo që u komentua është dukja e saj e fundit ku është fotografuar në bekine derisa ka qenë duke bërë lojë në fushën e basketbollit.

Megjithatë ajo duket në formë të mirë dhe se po e shijon diellin dhe kohën e mirë në Gjirokastër.

Ndryshe ajo vazhdon lidhjen me Dj nga Kosova Dj Pm.