Maljinda Zeka shpeshherë shfaq linjat trupore në veshje të ndryshe, dhe rrallë herë në bikini.

Linjat e saj komentohen vazhdimisht nga adhuruesit e saj dhe media rozë, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, ajo ka ndarë disa imazh mjaftë të bukura e veshur në bikini ngjyrë pink.

Imzhet i kishte shoqëruar me poza nga më të bukurat.