Angela Martini nuk e ka fare problem të shfaqët provokative edhe gjatë ditës.

Së fundmi, ajo ka ndarë një imazh në InstaStory ku në sy bije gjoksi i saj, i cili përpak sa nuk doli në fushë.

Si duket , ajo nuk e ka fare problem këtë pjesë, e rëndësishme është që ajo të ndihet rehat dhe komode.

Ndër të tjera, ajo është një ndër modelet më të ndjekura në rrjetet sociale.