Mimoza Mustafa së fundmi ka realizuar një grim të mrekullueshëm.

Duke u kujdesur vazhdimisht për vetën, ajo po vazhdon të tërheqë vëmendje dhe duket si vajzë e re.

Edhe në imazhin e fundit, këngëtarja duket perfektë ku me rregullimin në flokë dhe fytyrë vështirë të njihet.

Menjëherë, pas publikimit ka pranuar komente të shumta nga miqtë dhe familjarët e saj./kosovarja