Mikela është njëra nga konkurrentet e Përputhen që po vazhdon emisionin që nga fillimi.

Ajo merrë vëmendjen me deklaratat e saj ku shpesh ngjall debate të shumta.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur

Së fundmi ajo ka publikuar disa foto të reja ku merrë vëmendje me linjat trupore.

Veshur në komplete të ngushta ajo shfaqet superseksi.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur