Antonela Berisha është bërë mjaft e përfolur së fundmi në mediat rozë.

Kjo për shkak të deklaratave të saj të drejtperdrejt që nuk kurrsën askend.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur

Por që ajo komentohet shumë edhe për stiline saj të veshjes kusecilën herë vjen më ndryshe.

Së fundmi veshur në komplete të kaltra ajo duket me të vërtetë bukur, me pozën e ulur shfaqet zonjë e vërtete.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur