Ajo është një nga artistët më të dashura ër publikun si dhe ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare.

Bëhet fjalë për Kidën, ajo mbetet e angazhuar me koncerte e mbrëmje muzikore edhe këtë fillimi vit, dhe një të tillë këngëtarja pritet ta mbaj edhe në Australi.

Nga vendi i Melbourn të Austalis, ajo ka sjellur imazhe mjaft atraktive ku është duke e shijuar diellin që po mbizotëron.

Veshur një bluzë të bardhë të kombinuar me atlete, syze dielli dhe një çantë të markës “Dior”, Kida mahniti me poza.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur