Donaldi mbrëmë kuptoi përmes një video se Bora vazhdon ta presë jashtë.

Ndërkohë, pas spektaklit mbrëmë ai ka diskutuar me Beatrix dhe Einxhel.

Duke biseduar, Donaldi dëgjohet teksa thotë se nuk lejon askë të flasë keq për Bora Zemanin, pavarësisht situatës së krijuar.

Ai po ashtu shprehet se ka qenë faji i tij për gjithçka ka ndodhur.