Elita Rudi dhe Gjiko tashmë janë bërë prindër të dy fëmijëve.

Zëri dhe Bota janë fëmijët e tyre që tashme janë bërë të njohur për publikun, shkruan InfoKosova.

Pas lindjes së Botës, Elita shumë shpejt arrit ti rikthej format e trupit.

Ajo në fotografinë e fundit reklamoj të pasmet, por vëmendje mori kjo shenja këtu, a thua cka është?/InfoKosova/

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur