Këngëtarja shqiptare, Greta Koçi, edhe pse është mjaft aktive në rrjetet sociale me postime nga përditshmëria ajo nuk tregon fare për jetën private.

Së fundi, është përhapur lajmi se artistja është fejuar, “Kosovarja”.

Kjo gjë thuhet të ketë ndodhur para disa kohësh por që bukuroshja po e mabnë të fshehur.

Thuhet se djaloshi që i vodhi zemrën është austriak, dhe çifti mendojnë ta kurorëzojnë dashurinë me martesë.

Po ashtu i fejuari i saj bukuroshen po e shoqëroka në mbrëmjet muzikore duke i dhënë asaj mbështetje.

Por, këto të thëna mbetet të shihen si do t’ua reagoj vetë këngëtarja.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur