Këngëtari Butrint Imeri është ndër artistët të pëlqyer, të talentuar dhe po ashtu njëri ndër më të pranishmit nëpër mbrëmjet muzikore.

Së fundmi ai në Instastory ka postuar një fotografi me nënën e tij, të cilën nuk është se e shohim shpesh nëpër rrjetet sociale të shpërndarë nga Butrinti.

Duke pozuar në krahët e nënës së tij, ai duket mjafte I lumtur dhe i çlodhur, me plotë energji pozitive që ja dhuron nëna e tij.

Sigurisht që Butrinti pavarësisht angazhimeve të shumta, gjithmonë gjenë kohë për mbretëreshen e tij.