Jasmina postoi një video të Olës.

Ajo shihet në veturë derisa vë në pah gjo ksin e formësuar, shkruan InfoKosova.

Ndryshe, gjatë emisionit ato kanë deklaruar se nuk janë më shoqe.

Mirëpo pasi mbaroi emisioni u panë shpesh herë në shoqërinë e njëri tjetrit./InfoKosova/

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur