Një fotografi prekëse e zja rrfikësve të Greqisë ka bërë xhiron e rrjetit.

Mediat në vend kanë publikuar një foto në të cilën shfaqen disa zj arrfikës vullnetarë duke pushuar, të shtrirë në tokë, pasi kanë lu ftuar me orë të zgjatura me fl akët.

Sipas raportimeve, ata janë anëtarë të Shoqatës së Vullnetarëve të Mbrojtjes së Pyjeve, u shtrinë në tokë nga lodhja, ndërsa përpiqeshin të “vidhnin” disa çaste pushimi.

Fotografia u publikua të premten në mëngjes dhe që prej atëherë numëron mijëra postime dhe komente për heroizmin e zja rrfikësve dhe kontributin e tyre në b etejën me fl akët. s.b/abcnews