Valbona Selimllari jetën private ka zgjedhur ta mbajë gjithmonë larg mediave, mirëpo këtë herë Missi i parë shqiptar nuk ka rezistuar dot pa postuar një foto.

Valbona ka pozuar me djalin e saj, Kejnin dhe komentet për ngjashmërinë e madhe mes tyre janë të shumta.

Selimllari ka postuar edhe foto me mbesën dhe të bijën, e cila është tashmë një personazh i njohur i ekranit, nga pjesëmarrja në emisionin për fëmijë ‘Në kurthin e Piter Pan’.