Ronela Hajati dhe Young Zerka kanë qenë një ndër çiftet më të komentuar të showbizit e që për një kohë të gjatë e mbajtën lidhjen e tyre të fshehtë.

Pak kohë pasi pranuan se kishin shumë vite bashkë, Ronela dhe Zerkan i dhanë fund papritur lidhjes vitin e kaluar.

Megjithatë kjo verë i ka bërë bashkë ish-çiftin. Mbrëmjen e djeshme ata kanë ndarë të njëjtën skenë duke performuar në një nga klubet e reja të natës në Prishtinë.