Ky sezon po del të jetë mjaft fitimprurës edhe për Fifin.

Këngëtarja kosovare mbrëmë ka krijuar atmosferë të zjarrtë në njërën prej mbrëmjeve muzikore që mbajti.

Derisa të ftuarit nuk hezituan që këngëtares ti dhurojnë bakshishe të cilat Fifi i futi në gjoks.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë që Fifi mbulohet me bakshishe pasi që edhe javë më parë ndodhi ngjashëm.

Ndryshe, kënga me titull “Nina” është e fundit nga Fifi bashkë me Brunon, Klajdin dhe Florin.