Arta Nitaj merrë shumë shpesh vëmendjen e të gjithëve, për jetën e saj luksoze dhe për fotografitë mjaftë pro.vokative që ndanë me fansat e saj në Instagram.

Linjat e saj janë super tër.heqëse, çka e bënë Artsn të duket një b ombë e vërtetë në çfarëdo veshje.

Bukuroshja së fundmi në Instagram ka shpërndarë një fotografi, e veshur me një palë bekini me ngjyrë të zezë.

E kuruar deri në detajin e fundit, me një grimë të lehtë të shoqëruar me poza mjaftë prov.okative ajo duket për mrekulli. /Kosovarja/