More
  Home Roze Kartëmonedha 5 euro që ka vlerë 500 euro, shikoni nëse keni një...

  Kartëmonedha 5 euro që ka vlerë 500 euro, shikoni nëse keni një të tillë!

  Midis kartmonedhave të euros aktualisht në qarkullim, ka disa ekzemplarë që, për shkak të rrallësisë së tyre, janë bërë objekt i interesit të koleksionistëve dhe mbledhësve të parave të letrës.

  Meqenëse, sipas zbulimit, ata arrijnë në koleksionet e tyre shumë shpejt, ka gjithnjë e më pak kartëmonedha të tilla, kjo është arsyeja pse vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

  Ja se si mund t’i njohësh ato!

  Janë 5 kartëmonedha në qarkullim me të cilat mund të pasuroheni!

  Nëse jeni me fat, do të merrni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e tij e vërtetë.

  Sidomos seritë e rralla të kartëmonedhave mund t’u sjellin pronarëve të tyre një shumë të konsiderueshme.

  Një kartmonedhë e tillë është ajo e pesë eurove, e cila bart më vete një kod numerik që mund t’ua shtojë vlerën deri në 500 euro.

  Dhe si ta dini nëse jeni kaq me fat? Merrni kartëmonedhën dhe shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë.

  Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

  Seritë e rralla përmbajnë pesë numra të njejtë (p.sh. 77777, 99999).

  Nëse ndodh që të vini re një kartëmonedhë të tillë me vete, sigurohuni që ajo të mbetet në gjendje perfekte dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read