Ndihen lëkundje tërmeti mbrëmjen e sotme në qytetin e Lezhës.

Tërmeti ka pasur një ma gni tudë të shkallë Rihter 4.2 me një the llësi prej 1 km.

Të rmeti e ka pa sur epiqendrën vetëm 9 kilometra larg Lezhës dhe 53 km larg Durrësit, në detin Adriatik.