Ai është gjithmonë i sinqertë në çdo intervistë dhe shpesh herë i thotë gjërat troç fare, bëhet fjalë për “showman”-in shqiptar Robert Berisha i cili ishte i ftuar së fundmi në emisionin “Breaking”, ku foli edhe për një fenomen që sipas tij po ndodh rëndom së fundmi në rininë shqiptare.

Ai ka komentuar faktin që vajzat e reja në Kosovë dhe Shqipëri përfundojnë në një marrëdhënie me burra të vjetër dhe nga pikëpamja e tij, ka dhënë një arsye pse ndodh kjo.

Sipas Robertit, kjo ndodh pasi vajzat rriten pa dashurinë e babait “Unë i sugjeroj prindërve që t’i ofrojnë fëmijëve të tyre sa më shumë dashuri, që të mos përfundojnë keq.

Sidomos me gocat ndodh kjo kur nuk kanë dashurinë e prindit përfundojnë edhe me burra më të vjetër siç po ndodh në Kosovë dhe Shqipëri, e kanë vetëm nga mungesa e dashurisë së babait 100%”, tha ai.