More
  Home Lajme U gjet i mb ytur në reze rvuar/ Ja kush janë aut...

  U gjet i mb ytur në reze rvuar/ Ja kush janë aut orët e vr asjes së 25-vjeçarit!

  Pol icia e Korçës ka identifikuar autorët e vr asjes makabre të 25-vjeçarit Fridman Xhaferraj, i cili dyshohet se është dhu nuar për vde kje dhe më pas është hedhur në rezervuarin e Gjançit.

  Autori i vr asjes së të riut është shtetasi me inici ale L. S., si dhe një 26-vjeçar me inici ale K. B.

  Të dy këta persona nga Lushnja janë shpallur në kërkim, pasi dyshohet se janë aut orët e vr asjes ma kabre të të riut.

  Kujtojmë se trupi i vik timës ishte nxjerrë në sipërfaqe të ujit me duar të lid hura, ndërsa kishte she nja dhu ne në k okë e trup.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read