More
  Home Roze Dikur ishin 'ar mike'/ Por Tea i del në mbrojtje Shqipes dhe...

  Dikur ishin ‘ar mike’/ Por Tea i del në mbrojtje Shqipes dhe sul mon ash per Atdheun (VIDEO)

  Dy muaj më parë, Antonela pati një debat shumë të ashpér me Atdheun dhe Locon në “Për’Puthen”.

  Ajo ka zbùluar gjatë emisionit se Atdheu i ka gjuajtur Shqipes me karrige në emision dhe ky ka qenë momenti që ai ja ka shpífur si person pasi i ka kujtuar të atin me ato veprime.

  Së fundmi në program është trajtuar kjo përplàsje mes Shqipes dhe Atdheut.

  Fjala eskòrtë e përdorur nga Shqipja është kéqkuptuar nga ai, i cili ka përplàsur karrigen në tokë dhe ka ofénduar atë, siç shihet dhe nga pamjet e publikuara nga prapaskéna.

  “Atdheu apo unë nuk mund të përfaqësohemi nga një moment negative i joni, do nuk do ka një farë limiti, por ato i kemi sqaruar”, tha Shqipja.

  “Edhe sikur ta kishte pasur me të vëretetë një karrige t’i drejtohet një femre është e pajustífíkueshme”, tha Tea.

  “Unë nuk e drejtova drejt Shqipes karrigen”, tha Atdheu.

  “Me nérva pa nérva kundër një femre nuk pérdoret ajo gjë dhe Atdheu e di”, tha Ana.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read