More
  Home Lajme Nuk mori mandat në Elbasan, Rudina Hajdari: Persona te lidhur me kri...

  Nuk mori mandat në Elbasan, Rudina Hajdari: Persona te lidhur me kri min me kan…

  Rudina Hajdari kandidate për deputete në siglën e nismës “Thurje”, ka reaguar pas rezultateve të dala nga zgjedhjet e 25 prillit, ku nuk arriti të fitojë mandatin si deputete.

  Teksa falenderon mbështetësit e saj, Hajdari premton se do të ndodhet pranë shqiptarëve në katër vitet e ardhshme.

  Më tej, Hajdari shkruan se persona anonimë, të cilët nuk njihen në publik, nuk kanë artikuluar asnjë ide politike por janë të lidhur me botën e kr imit rezultojnë të votuar. Ndër të tjera ajo shton se do të vazhdojë betejën.

  Reagimi i plotë:

  Dua ta nis me një falenderim për të gjithë ata qytetarë të Qarkut të Elbasanit të cilët më mbështetën dhe votuan në zgjedhjet e datës 25 Prill.

  Fatkeqësisht nuk arritëm të prodhonim një mandat përfaqësues në Parlament, por premtimi im se do të jem me ju dhe pranë jush në 4 vitet e ardhshme, mbetet i pandryshuar.

  Do mundohem që me gjithë forcat që kam të mobilizoj sa më shumë energji pozitive për të artikuluar publikisht problemet akute që ka Qarku i Elbasanit, duke nisur nga insfrastruktura e rrënuar me rrugë pa rrugë, pa ujë të pijshëm apo për vaditje, pa kanalizime e pa akses në energji.

  Do mundohem mbi të gjitha të flas më qartë e të shpjegoj më mirë dëmin që i shkaktohet Qarkut të Elbasanit e gjithë vendit nga k rimi i organizuar dhe politikanët e lidhur me të.

  Ajo që unë lexoj nga rezultati i zgjedhjeve është se politikanët e lidhur me kr imin e organizuar kanë triumfuar.

  Personazhe anonimë, të cilët nuk njihen në publik, nuk kanë artikuluar kurrë asnjë ide politike, nuk kanë asnjë vlerë përveç lidhjes me botën e kr imit, po rezultojnë si njerëz të votuar nga qytetarët.

  Unë refuzoj të besoj se shqiptarët duan të drejtohen nga organizata kr iminale, por e di se shumë shqiptarë nuk votojnë dot të lirë për shkak të varfërisë apo presionit e shantazhit.

  Ky është problemi më i madh që ka vendi sot dhe ne të gjithë duhet ta shohim në sy e të bëjmë gjithë çka mundemi për ta zgjidhur.

  Duhet të flasim më shumë me qytetarët, duhet të tregojmë më qartë me fakte realitetin, duhet të presojmë më shumë gjyqësorin, duhet të lu ftojmë më fort e më bindshëm.

  Shqipëria është një vend i mrekullueshëm dhe shqiptarët njerëz të mirë e punëtorë, por kr imi i mbështetur fort nga politikanët e vjetër e të korruptuar ka hedhur rrënjë të thella.

  Ne humbëm një betejë por jo lu ftën.

  Lu ftën do e fitojmë me shqiptarët e për Shqipërinë.

  Do të vazhdojmë!

  Faleminderit sërish dhe rishihemi shumë shpejt

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read