Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Greqi, në fshatin Theologos në Evia.

Mësohet se një 35-vjeçar me origjinë shqiptare, i cili ishte i inf ekt uar me Covid, ka kryer v etëvr asje. Sipas dës hmive 35 vjeçari u gjet i va rur në një pemë, teksa trupi i tij i paje të u kon statua nga gruaja dhe vëllai i tij.

Mësohet se shka ku i vërtetë i marrjes së këtij vendimi nga ana e të ndje rit, ka qenë inf ekt imi me Covid, pasi ai ndihej f a jtor se përse e kishte transmetuar virusin në shtëpi. 35 vjeçari është babai i një vajze të vogël, ndërsa sipas fqinjëve, ai ishte një njeri i mirë dhe baba model.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur