Teksa flet nga Kukësi për aeroportin e ri, Rama u shpreh se nuk ka vde k asnjë shqiptar për bukë që nga koha e Skënderbeut.

“Shumë kush na thotë ç’na duhen portet dhe aeroportet,
ne duam bukë, por nëse i referohemi bukës si metaforë që ka të bëjë me mirëqenien dhe sigurinë, aeroportet janë fabrika “buke”.

Nuk ka vd ek asnji shqiptar për bukë që nga koha e Skënderbeut.”-tha ai ndër të tjera.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur