Mond Çekiçi anëtar i ba ndës së Durrësit, është vr arë sot më ar më zja rri mbrapa drejtorisë Arsimore në Durrës, brenda makinës së tij, raporton gazetarja e Top Channel Anila Hoxha

Mësohet se ekz ekutorët e tij kanë qenë të veshur me veshje ush tar ake, ndërsa po licia njofton se në Sukth është gjetur i djegur një mjet tip “Benz”, me targa të vje dhura, që dys hohet se është përdorur nga autorët.

Si ndodhi ngjarja?

Ngjarja e rë ndë ka ndodhur rreth orës 08:40 të mëngjesit, ndërkohë që  pol icia ka ngritur pika kontrolli në të gjitha akset rrugore në hyrje e në dalje të Durrësit si dhe në drejtim të Tiranës e Kavajës.

Mond Çekiçi, 40 vjeç  u ekz ekut ua me breshëri pl umb ash në makinën e tij dhe me të ka qenë edhe shoferi i tij i cili po jep dëshminë e tij në p olici.

Mësohet se një automjet tjetër u ka prerë rrugën, dhe shoferi i Edmondit doli për të pyetur se çfarë ka , ndërkohë që një nga personat në mjetin tjetër e ka që lluar për vd ekje Edmondin duke zbrazur dy karika torë plu mbash dhe janë larguar me një mjet tip Benz me targa të vjed hura në Tiranë i cili më vonë u gjet i djegur në Katund Sukth, Durrës.

Top Channel mëson se pak metra larg vendit të k rimit vik tima kishte ndërtuar një objekt 3-katësh, pranë Drejtorisë Arsimore të cilën dhe e kishte legalizuar.

Kush është Edmond Koçi, apo Mond Çekiçi

Edmond Koçi ose siç njihet ndryshe “Mond Çekiçi”, nuk është një emër i panjohur.

Pol icia e Durrësit e ka konsideruar si person me rre zikshmëri, pasi jo vetëm që ishte pjesë përbërëse e një klani kr iminal në Durrës, por ai rezulton të jetë d ënuar disa herë për ak uzën e mbajtjes pa lejë të ar mëve dhe kundërshtimit të forcave të po licisë.

Në muajin Maj 2009 Edmond Koçi, është dë nuar me 2 vite bu rgim për ak uzën e “Mbajtjes pa lejë të ar mëve”.

“Mond Çekiçi”, shoqërohej me Lulzim Berishën “Luli”, Emiljano Shullazi “Mili”, Plarent Dervishaj “Lenti”, Marjel Fierza, Julian Meçaj, Bashkim Haxhiaj dhe persona të tjerë.

Dyshohet se shk ak për v ra sjen e Koçit është bërë e kaluara e tij.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur