Stresi ndan shpesh në Instagram biseda që bën me nënën e tij në rrjete sociale.

Kemi parë që ajo i shkruan gjatë gjithë kohës reperit që të bëj kujdes për vete dhe shpesh e këshillon të kujdeset.

Ndërsa me babanë nuk e kemi parë të bëj të njëjtën gjë, pavarësisht se edhe me të Stresi ka treguar se ka një lídhje shumë të ngushtë.

Mirëpo kjo nuk do të thotë që i ati nuk e ndjék reperin se ç’bën e ç’shkruan në rrjete sociale.

Madje babai i Stresit ka gjetur një mënyrë shumë të veçantë për ta ndjékur në héshtje të birin e që ai të mos e kuptonte.

Por “loja” nuk i ka zgjatur shumë, sepse Stresi e ka kuptuar dhe e ka zénë “mat” babain duke e ndjékur fshéhurazi në Instagram.

“A ti je a? Hahaha të zuna bab. Të kam kërku në Instagram se e kam dit që je duke më ndjék”, shihet se i ka shkruar reperi të atit në mesazh.

Ndërsa i ati e ka pohuar se është ai që e ndjék fshéhurazi, sepse do të shikojë se çfarë publikon reperi.

“Kur e kap prindin duke të ndjék fshéhurazi në Instagram”, ka shkruar Stresi përkrah fotos së bisedës me të atin.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur