Edi Rama ka dalë sot në shfaqjen e radhës. Ai është duke folur për arsimin në Shqipëri dhe të mirat që i ka sjellë Rilindja e tij kësaj fushe, edhe pse asgjë nuk duket. Ai është shprehur se PS i ka rikthyer dinjitetin mësuesve, ndërsa të rinjtë futen në punë sipas portalit.

Rama u shpreh:

Jam krenar që PS u ktheu dinjitetin mësuesve. Sot mësuesit janë të palëvizshëm në atë vend nga tekat e politikës, ndërsa mësuesit e rinj e fitojnë puën përmes një portali. Pagat e mësuesit do i rrisim në 40% në mandatin e tretë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur