Rama ka tërhequr jo pak vëmendje në këto zgjedhje, ku ajo çka ka rënë më shumë në sy është dhe përfshirja e inxhinieres Luljeta Bozo dhe shefes së Infe ktivit Najada Çomo në listën e kadidatëve poër deputetë. Shefja e Inf ektivit është renditur e dyta në listën e PS-së në Tiranë, por ajo ka deklaruar se nuk do të tërhiqet nga profesioni i saj pavëarësisht angazhimit në politikë dhe se do të punojë pa shkëputje në spital.

Çomo tha:

Do vazhdoj betejën deri sa të jetë edhe pacienti i fundit me COVID-19. Nuk jam e shkëputur për ansjë çast që nga dita që jam lançuar si kandidate për deputete e PS, unë do të jem e pashkëputur. Në spital nuk kam për të munguar, pasi fushata sot nuk është edhe shumë fizike për shkak të pand emisë. Do ta prek terrenin për fushatë pa e lëshuar kurrë spitalin. Nuk bëhet fjalë që mund të ketë pasur menaxhim të pan demisë nga ana politike. Ne kemi punuar fort të gjithë si staf mjekësor. Është një staf shumë i madh brenda dhe jashtë territorit të spitalit Inf ektiv. Unë jam zgjedhur shefe e shërbimit para 2 viteve e gjysmë. Kam garuar në bazë të një CV dhe një programi. Profesioni im nuk është politik, por shkencor dhe human. Një pan demi nuk menaxhohet vetëm nga mjekët pa suportin e qeverisë, të kryeministrit Rama dhe ministres Manastirliu. Ftesa ka qenë e papritur. Unë kam qenë votuese e zotit Rama, por ai nuk e dinte.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur