Disa prej nesh e kanë kaluar me simptoma të shumta, e ndërsa disa të tjerë fare lehtë dhe e kanë kuptuar që kanë qenë të prekur vetëm në momentin kur kanë kryer testin serologjik dhe kanë rezultuar pozitivë. Fatlumë janë ata që e kanë kaluar virusin vd ekjeprurës qme simptoma të lehta, ose pa e kuptuar që ishin të prekur. Mjeku shqiptar Edmond Driçi ka ndarë eksperiencën e tij me miqtë ne rrjetin social Facebook ku shpjegon se si e kaloi virusin për vetëm 2 ditë duke pirë rreth 6 litra ujë çdo ditë.

“Covid-19 Fr ika ju vr et me shume se covid-19! Gjithcka eshte vibrim me nje frekuence te caktuar. Edhe mendimi si gjithcka eshte vibrim me nje frekuence te caktuar. Cdo mendim apo veprim, vibrion ato qe quhen Vale Skalare apo spirale. Keto jane vale me shpejtesi 1 mild here me te shpejte se ajo e drites. Thjesht; keto vibrime si cdo vibrim tjeter mblidhen ne ate qe quhet Fusha e pikes zero dhe kthehen po me ate frekuence sic ndodh me efektin pasqyre apo bumerang sic quhet ndryshe ( me zhargon te kuptueshem) ne burim. Sikur 30 dite te jetoni me imazhin e sem undjes, me fr iken e asaj cfare do ju ndodhe praktikisht covid-19 si cdo sem undje, ju me precizion absolut e stamponi ne hologramen e trurit dhe me patjeter do jeni te infekruar nga ky bakter i cili do gjeje nje terren ashtu sic eshte programuar ta gjeje dhe te veproje. Po ju percjell pervojen personale ndaj covid-19 dhe nuk eshte i detyruar askush ta besoje pervec meje dhe le te komentoje kush te doje si te doje. Kam kaluar pervoje shendetsore edhe me te rende se kaq por kjo tashme eshte e kaluar dhe miqte e mi te aferm dhe familjaret jane deshmitare. Kontaktet e perditshme dhe te aferta me paciente nuk mund te mos na e bejne te pamundur viziten e keti bakteri ( edhe pse eshte bakter kjo ka nje shpjegim). Ne muajin gusht 2020 kisha vizite ne trupin tim kete bakter dhe jua bera “peshqesh” edhe familjareve ( duke perfshire edhe prinderit e moshuar). Tek une kjo gjendje zgjati dy dite dhe terapia ishte 6 litra uje ne dite( 12 litra ne dy dite) pa asnje ilac tjeter. Cdo porcion uji ishte 500-750 ml uje dhe tre minuta bisede dhe porosi me ujin ( uji mbart memorie dhe aty regjistrohen me se miri valet skalare duke percjell cdo fjale ne cdo qelize te trupit). Kuptohet uji ka edhe efekte tjera qe tashme dihen nga cdo kush. Kryesore ne sherim eshte riformatimi i formularit kuantik. Verej dicka te cuditshme tek pacientet qe kur ju thua pi uje shume dhe jeto natyrshem cuditen sepse kane besim vetem tek ilacet dhe mundesisht e duan qesen plot. Me fr ike dhe imazh ne trurin tuaj cregulloni formularin kuantik.Me dopjo maske ne fytyre mendojeni vete se cfare terreni te pershtatshem ka ky bakter tju krijoj staze apo bllokim ne mushkeri duke shkaktuar vd ekjen e miliona qelizave ne mushkeri dhe trup. Kujdesi dhe higjena ne rrespekt te vetes dhe atyre qe komunikon eshte domosdoshmeri. Me shqeteson paniku tek njerezit, pacientet dhe shume faktore te tjere menaxhues. Kush ka mundesi te vetorganizohet duhet te sherojme Fushen morfike kolektive qe te ndihmojme edhe ata qe nuk dijne. Jetoni natyrshem! Asgje nuk eshte ne kete univers te vr ase pervec asaj cfare mbjellim ne tru. Me rrespekt Edmond Driçi”