Koronavi rusi iu ka m arrë jetën brenda pak ditësh doktorit Fatmir Karapici dhe bashkëshortes së tij, Profesoreshë në Fakultetin e Ekonomisë, Vjollca Karapici.

Lajmin tra gjik për familjen e ka bërë të ditur e bija e çiftit të ndjerë, e cila ndan mesazhin e dhi mbshëm në rrjetet sociale.

“Pas hu mbjes se babait tone te shtrenjte Dr. Fatmir Karapici para pak ditesh, e derrmuar njoftoj nda rjen nga jeta te mamase sone Prof. Vjollca Karapici”, shkruan vajza e tyre Amanda.

Mësohet se çifti ishin të infe ktuar me kor onavir us, ndërsa nuk kanë mundur dot t’ia dalin në bete jën për jetën, përballë vi rusit të rre ziks hëm.

Homazhet në nderim të Prof.Dr Vjollca Karapicit do të zhvillohen nesër, ditën e diel, datë 14 mars, në orën 9:00 deri në 12:00. Në 12:00 va rrimi në Tufinë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur