Demokratët e Lezhës duan ta presin me një ogur të mirë kryetarin e tyre në vizitën që bëri në qytet. Gjatë marshimit që bëri sot nëpër qytet, ku takoi me dhjetra biznese ku u diskutua situata ekonomike dhe sociale, Basha u përball me një gjest me siguri të këndshëm për të.

Një qytetar i cili mbante veshur një maskë me mbishkrim “Rama ik, Basha hajde”, i ka bërë një tjetër surprizë Bashës. Ai ia shtroi rrugën me sheqer duke shtuar: Me sheqer rrugën, me sheqer….hohoho.

Për më shumë ndiqni pamjet: