Një debat i ashpër nisi ditën e djeshme në “Përputhen”, për një foto të postuar në Instagram nga Elvisi. Aty thuhej se ka dy lloj mo nstrash: ngac muesit se ksual, që bëjnë gjëra pa aprovimin e palës tjetër dhe femra që bëjnë çfarë të duan dhe ia hedhin fajin “ngacm uesit sek sual”

Ky postim, i shoqëruar dhe nga një litar, ishte për Antonelën. Konkurrentja shpër theu lot, ndërsa Arjan Konomi kërkoi përjashtimin e Elvisit nga programi.

“Mu kujtua një film “Burrat që urr ejnë gratë”. Ti Loco me këtë që ke bërë, unë kërkoj të përjashtohesh nga emisioni. Ple hra si puna jote duhet të përjashtohen. Qërrohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni lit arin, po në realitet çdo bëni ju”, tha opinionisti.

Konomi nuk e ka lënë me kaq. Ai ka reaguar sërish në rrjete sociale.

“Një njeri që bën pol icin, hetu esin, proku rorin, bën gjy qin, merr vendimin, cakton dën imin dhe formën e ekze kutimit! Sa i zgjuar paska qenë ky njeri!”, ka shkruar Konomi me ironi.

Më tej, ai ka bërë një status tjetër, ku e ka cilësuar Elvisin si “mendje kri mina le”.

“Një litar për varje si dë nim për një puthje. As një mesjetë inkuizicioni nuk e bënte. E bën vetëm një mendje kri min ale (i bindur plotësisht”, ka shkruar opinionisti.