Bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit, Muharrem Hoxha, ka ndë rruar j etë nga covid-19.

Jalldiz Hoxha është ndarë nga jeta në moshën 65-vjeçare, pasi nuk mund ta fitonte bet ejën me COV ID-19.

Çifti ishin zhvendosur për të jetuar në qytetin e Pogradecit, pikërisht për të qenë më të mbrojtur nga CO VID, por fatk eqë sisht 65-vjeçarja u infe ktua dhe vi rusi i mori jetën.

Ajo do të për cillet për në banesën e fundit ditën e sotme, në va rr ezat e vjetra të Durrësit.