Statusi Elvisit kundrejt Antoneles me litarin vares ben Arjan Konomin te dale nga zhargoni i fjalorit. Ai i shprehet qe duhet te perjashtohet automatikish nga emisoni te qerohet pasi kjo nuk i behet nje femre.
Debati vazhdon…

Një këtë foto thuhej se ndër të tjera se ka dy lloj mostrash, një ndër to femrat që bëjnë ca duan dhe akuzojnë për manjakëri seksuale dhe për këtë Loco dhe Atdheu drejtuan gishtin nga Antonela.

Antonela tha se u ndie e ofenduar nga kjo: dhe e ke bërë në 8 mars, jeni për tu pështyrë në surrat. Më mirë rri vetëm se sa shkoj me një si ty.
Ndyrësirë je, ashtu i trajtoni femrat ju. Ke qene duke i gjuajt karrigen në fytyrë tjetrës. ishalla del ajo skena që të shohim fytyrën e vërtetë.

Arjani : Mu kujtua një film burrat që urrejnë gratë. Ti Loco me këtë që ke bërë, unë të fala dhe të tolerova ofendimin që më bëre, po për këtë gjë unë kërkoj të përjashtosh nga emisioni. Plehra si puna jote duhet të përjashtohen. Qërrohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni litarin, po në realitet ç’do bëni ju.

Ke qenë një njeri i ulët ndërkohë të kam vlerësuar. Çfarë të bëri ty ajo. Mba Sindin aty.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur