I ftuar në emisionin “Rudina” në Tv Klan ka qenë aktori dhe moderatori i njohur Gentian Zenelaj i cili së fundmi ka përjetuar periudhën më të vështirë të jetës së tij. Ai ka rrëf yer momentet e infek timit me Covid-19 dhe shtrimit në spital. Ai ishte i fri kësuar dhe mendonte që nuk do ia dilte. Po në periudhën kur Zenelaj ishte i shtruar në sp ital, hum bi edhe të atin nga Covidi, ku nuk kishe mundësi as të shkonte në va rrim sepse ishte në gjendje të ke qe në spi tal.

Gentian Zenelaj: Në ditën më të ke qe të sëm undjes që ishte dita 10, unë humba babain. Ajo është një ditë që influ encoi shumë keq në shën detin tim sepse unë mendoj që kjo sëm undje është thellësisht e lidhur me gjendjen tënde emoc ionale. Atë ditë u ndj eva s humë ke q, babai im kishte më shumë se dy javë që ishte shtruar në sp ital dhe ikja ime nga përkuj desja, mua më për eqësoi shumë. Fakti që nuk isha për t’u përku jdesur, për të çuar gjërat që kishte ne vojë dhe gjithë kjo barrë i ra bashkëshortes sime. Unë kisha edhe mamanë time të sëm urë me Covid në Shëngjin.

Rudina Magjistari: Kur je takuar me babain për herë të fundit?

Gentian Zenelaj: Kjo është gjëja që më vr et shumë sepse kjo është një sëm undje që ti je thellë sisht i vetmuar dhe nuk ke mundësi t’i mbash dorën njeriut tënd të dashur, që nuk ke mundësi t’i rrish afër dhe t’i japësh pak shp resë. Ky ishte mendimi më i keq që unë kisha për ato tre javë ku babai im ishte i shtruar në spi tal. Unë kam disa video-call me të megjithëse ai kishte një mas kë të madhe në fytyrë dhe unë shumë pak merrja nga ai. Por realisht nuk ma mer rte mendja që babai im do ikte sepse mamaja është më me pro bleme shën detësore, me ftohje të vjetra, me ujë në ze mër. Është e pabesueshme që babai im të de gradonte në këtë gjendje. Dita kur u intubua ishte shumë e vës htirë për mua, ai bëri tre arr est kar diak dhe s’ma merrte mendja kurrë që ai njeri të kishte një ze mër aq të fortë sepse të mbash 3 javë, 60 litra oksigjen, duhet të kesh një ze mër shumë të fortë. Nuk shkova as në fun eral, mamaja ime përjetoi një periudhë shumë të ke qe sepse vëllai im për fat të keq ishte në Suedi, aeroportet ishin të pamundura. Ishte një situatë kao tike në familjen time dhe thoja o Zot çfarë po ndodh. /tvklan.al

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur