Teksti është informues, me një rekomandim për të mos mjekuar veten, dhe shtesat dhe il’açet duhet të merren në konsultim me mjekun tuaj.

Duke folur në TV Prva, kardiologu Hadzi-Tanovic Viseslav dha udhëzime të qarta në lu. ftën kundër vi. rusit.

Duke folur rreth asaj se si më shumë njerëz në Serbi vd. esin nga sëm. undjet kardiova skulare sesa nga vi. rusi, gazetarët e TV Prva ftuan si mysafir kardiologun Viseslav Dzadzi-Tanovic i cili dha udhëzime të qarta në lu ftën kundër këtij virusi. Këtu janë deklaratat e tij:

“Sekreti është në parandalimin e mirë. “Kur trupi juaj është i fortë, kur ka imunitet të mirë, ai mund të lu ftojë të gjitha vi. ruset”.

“Ne kemi të dhëna që thonë se ai vdiq më shumë nga zemra sesa nga vi. rusi. Kjo sepse jemi të ekspozuar ndaj stresit dhe pa lëvizje (pa aktivitet fizik). Unë ju këshilloj të bëni gjimnastikë të lehtë çdo mëngjes dhe më pas të ecni.

Kur jeni jashtë dhe vetëm, hiqni maskën dhe merrni frymë. Lejoni trupin të marrë oksigjen. Kur të jeni jashtë, merrni frymë thellë.

Duke pasur parasysh rekomandimet e reja që e bëjnë të detyrueshme mbajtjen e maskës edhe në ambient të hapur, mjeku u pyet nga gazetari: “Si t’i heqim maskat kur ekspertët na këshillojnë t’i mbajmë jashtë?”, Të cilave kardiologu iu përgjigj:

“Eshtë e pakuptimtë. Maska parandalon rrjedhjen e oksigjenit. Kur jeni jashtë dhe kur lëvizni, hiqni maskën, lejoni që trupi të marrë frymë lirshëm (duke pasur parasysh ajrin e ndotur, sidoqoftë, rekomandimi mbetet të vishni maskën mbrojtëse vazhdimisht dhe të mos e përdorni maskën vetëm kur ajri është i pastër, në oborrin tuaj, tarracën ose në mal).

Vishni maska ​​në ambiente të mbyllura. Kërkimet tregojnë se maskat parandalojnë rrjedhjen e oksigjenit në tru, kështu që fëmijët do të kenë zhvillim të zvogëluar mendor. “Le të heqin maskat ata që ecin në pyll dhe të marrin frymë me mushkëri të plota”. Tha kardiologu.

“Këshilla ime është që të gjithë të pinë: vitaminë C, vitaminë D dhe aspirinë . Aspirina është e detyrueshme dhe duhet të merret në mbrëmje. Kjo do të parandalojë kol apsin e mushkërive .

Pra, kur operojmë njerëz me sëm. undje të zemrës, ne u japim atyre aspirinë për të pirë për pjesën tjetër të jetës së tyre! ”

I pyetur se si të parandalojmë sëm. undjen mendore të shkaktuar nga vi. rusi, mjeku tha:

“Nuk ka asnjë arsye për fr ikë. Dëgjoni ato që ju thonë mjekët, sigurohuni që trupi juaj të jetë rezistent dhe i shëndetshëm. Bëni më shumë stërvitje dhe merrni vitamina.

Besoni se trupi juaj do të kapërcejë vi. rusin nëse inf ektoheni. Mos flisni dhe mos mendoni vetëm për vi. rusin, në jetë ka art, sport

Besoni në mjekësi, sepse ata njerëz që besojnë në mjekësi, në shërim, shërohen më shpejt dhe më lehtë sesa ata që nuk besojnë.

Nëse dikush vazhdimisht mendon se do të sëm. uret, do të inf. ektohet, kjo do të ndodhë. Besoni se do ta kapërceni vi. rusin. “Lëvizni më shumë në ajër të pastër “, këshillon Dr. Hadzi-Tanovi,

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur