Në emisionin e saj, moderatorja Arbana Osmani ka patur të ftuar një vajzë, e cila ka qenë për shumë kohë vi kt imë e bul lizmit.

Duke përfituar nga ky moment dhe gjithashtu për të mbështetur ata që ndoshta kanë shumë nevojë edhe jashtë ekranit, ajo ka ndarë historinë e saj duke thënë:

“Në një moment të caktuar të jetës time edhe unë kam qenë pre e bul lizmit. Kjo vajza që shikon ti në televizion që duket sikur i ka gjërat, ashtu si thonë amerikanët ‘all figured out’, edhe unë kam qenë e n gac muar.

Edhe unë kam qenë e pasigurt kur kam qenë në gjimnaz. Edhe mua më kanë sharë si ti: ‘ehh u bë kjo, erdhi nga Burreli, u bë kjo…’ dhe unë u bëra në fakt. Kështu që të gjithë atyre gocave që më thanë u bë kjo, po u çoj një shkelje syri nga ekrani…”

Ndoshta mosha dhe kalimi i viteteve bëjnë çdo njeri më të fortë, por ndarja e historive personale i jep fuqi dhe guxim të rinjve për të përballuar stuata të ngjashme në të cilat ndodhen.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur